Gustafson Touring
Startsida   Bussresor   Boka resa   Resekalender   Information   Kontakta oss
                     
 
 
 

Julmarknad i Rostock - 3 dagar.

Följ med på en underbar resa till norra Tysklands största julmarknad som utspelar sig i Rostock. Det är bara inte en fantastisk marknad i julens tecken och allt vad det innebär, utan även en härlig matresa med mängder med matupplevelser.
Följ med och du kommer att förstå vad vi menar. Efterfrågan på våra julmarknadsresor är redan i full gång, så det är hög tid att boka resa redan nu för att garantera plats.

Reseprogram:

Dag 1.
Vår resa börjar i Nybro, Kalmar, och vidare genom Blekinge på E22. Mot Malmö och Öresundsbron och genom Danmark där färjan avgår. Ändringar av färjeöverfarter kan förekomma. På överfarten hinner man att äta lunch i lugn och ro. Vi kommer att ges tid för shopping i något av Puttgardens eller Rostock shoppingställen som Bordershop eller Calles. Under kvällen anländer vi till Rostock och vårt hotell Radisson BLU.

Dag 2.
Efter frukostbuffèn åker vi kl. 10:00 till Hansa shoppingcenter med de stora varuhusen. Ev. görs ett besök på bondmarknaden som ligger lite utanför Hansastaden. Där även den stora julmarknaden är i full gång. Valmöjlighet att stanna i Rostock under förmiddagen. Eftermiddagen är fri.

Dag 3.
Efter frukostbuffèn lämnar vi Rostock för hemfärd med färjan över till Danmark sen via Öresundsbron åter i Sverige. Förhoppningsvis nöjda och glada efter denna minisemester är vi i Karlskrona ca. kl.18:00

Till Boka resa >>

 
Priser

Pris 3-dagar: 3980:- Enkelrumstillägg 500:-

I priset ingår: Helturistbuss, färjor, broavgift, del i dubbelrum. Två frukostbuffè samt vägskatter och moms.

OBS! Ändring av färjeöverfarter kan förekomma.

 
Avresa
Kalmar 06.15  Karlskrona 07:30  , Ronneby 07:50,  Karlshamn 08:15,  Sölvesborg  08:40
 
Hotell information

RADISSON BLU Rostock
Tel: +49381375000
Har restauranger, bar och spa avdelning. Ligger centralt.

 
 
 
 
Gustafson Touring AB - Telefon: 0454 89277